REVIEW; DOVE BODYLOTION

donderdag, juli 26, 2012

Ik heb al eens eerder verteld dat ik een droge huid heb. Dat vertelde ik in een artikel over een douche gel van Dove. Ik was erg positief over deze douche gel. Voor het artikel; ''klik''. Nu heb ik ook een body lotion van Dove.


Hiervoor had ik een body butter van de H&M. Het verschil tussen een body butter en een body lotion is best groot. Deze body lotion smeert erg fijn uit en is ook veel vloeibaarder. Net zoals de douche gel is dit ook een intensive nourishment product, simpelweg omdat ik dat nodig heb.

Zoals ik in het artikel over de douche gel schreef heb ik niet echt meer een body lotion nodig. Toch vind ik het fijn. Het geeft mijn huid toch een beter gevoel. Totaal niet trekkerig en heerlijk ingesmeerd. De body lotion trekt goed in en ruikt wel lekker :)

Ik heb deze Dove bodylotion samen met een ander Dove product gehaald bij de Etos met de ´´Dove, 2 voor de prijs van 1´´ actie gehaald. Daarbij krijg je dan ook nog één nagellakje. Die actie is geldig tot en met 22 juli.

You Might Also Like

2 lovely comments

  1. Hihi, die had ik ook.
    Hij is wel heel erg fijn ;D

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS