REVIEW 2; 490 ROSE SALSA HOT SALSA

donderdag, juli 19, 2012

Een tijdje geleden heb ik twee nieuwe nagellakjes van Maybeline gekocht. Dat kan je lezen in dit artikel ''klik''. Ik vertelde jullie dat ik extra nieuwsgierig was naar één van de twee lakjes omdat de verpakking zei dat die tot wel 7 dagen mooi moest blijven zitten. Diezelfde avond had ik een artikeltje online geplaatst met hoe de nagellak eruit zag. De kleur en een klein review. Voor dat artikeltje, ook eventjes ''klik''. Ik bleef nieuwsgierig of die werkelijk zo lang bleef zitten en ik deed een 7dagen test. Elke dag maakte ik in de middag een foto.


De dag dat ik de nagellak heb opgedaan telt als dag 0.
1. De nagellak zit er nu 1 dag op.
2. De nagellak zit er nu 2 dagen op.
3. de nagellak zit er nu 3 dagen op.
4. de nagellak zit er nu 4 dagen op.
5. de nagellak zit er nu al 5 dagen op.
6. De nagellak zit er nu 6 dagen op.
7. De nagellak zit er nu 7 dagen op. Geslaagd voor de test!
8. Mijn rechter hand na 7 dagen. Alle andere foto's zijn mijn linker hand.

Dit lakje is zeker geslaagd voor de test! Ik was mijn handen regelmatig en douche natuurlijk ook regelmatig, haha. Dit lakje kan het allemaal hebben! Die kleine randjes zonder nagellak maakt mij totaal niks uit. Al is mijn rechterhand wel iets meer beschadigd dan mijn linker hand. But who cares?

You Might Also Like

0 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS