REVIEW; NAGELLAK REMOVER PADS

zondag, juni 03, 2012

Iedere meid heeft denk ik wel nagellak op en dan moet het er natuurlijk ook weer af. Toen ik laatst op vakantie was gegaan naar Oostenrijk was ik mijn nagellak remover vergeten, shit. Toen maar even naar de plaatselijke supermarkten. Bij beiden supermarkten geen nagellak remover flesje te vinden. Dan maar even kijken bij de plaatselijke drogist. Ook daar geen remover in een flesje, alleen pads. Die maar gekocht dus, en ze zijn amazing!Deze pads kostten €0,99,- en dan ook echt 99 cent. Je krijgt er gewoon 1 cent terug als je één euro geeft. In het bakje zitten 26 pads.

Eerste test; the looks. Ook deze verpakking vind ik leuk, roze doet het altijd goed bij mij, haha! Ik vind het een vrouwelijk mooie verpakking. Ook de deksel draait fijn en sluit goed af.

Dan de geur; ook niet al te belangrijk. De geur van nagellak remover is een geur die je liever niet de hele dag ruikt. Deze doekjes daar in tegen, ruiken heerlijk! Mijn moeder eerste reactie op de doekjes was ''oooh, suus, die ruiken lekker!'' haha. De geur weet ik niet zo 1, 2, 3 te omschrijven. Maar dat het lekker ruikt is een feit.

Dan de laatste test; werken de pads wel goed? En ja, dat doen ze! Normaal moet ik echt een stuk harder boenen. Één van mijn teennagels heeft laatst onder de deur gezeten, en wat er mee gebeurd is; I dont know. Maar nagellak eraf halen gaat toch wat moeizamer, de nagellak trekt een beetje in de nagel denk ik. Met deze pads ging het echter binnen no time eraf!!!

Dus als deze pads ook in Nederland verkrijgbaar zijn ga ik ze zeker kopen! Laat vooral een reactie achter als je ze ergens hebt gezien; I want them!

You Might Also Like

4 lovely comments

 1. zulke pats lijken me erg fijn, ik gebruik meestal uit een flesje X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij de Action heb je ook nagellak remover pads :) Met verschillende geurtjes :) Werken ook prima! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, dat is ook niet duur!
  Ik volg je terug hihi !
  xx

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS