REVIEW; DOVE DEEPLY NOURISHING

zaterdag, juni 02, 2012

Ik heb een hele droge huid en daar heb ik ook regelmatig last van. Erg uitgedroogde plekjes op mijn gezicht, armen of benen. Ook heb ik af en toe last van eczeem plekjes in mijn knieholtes en op mijn arm. Na het douchen is mijn huid ook altijd super trekkerig en moet ik mijn huid soms wel 2 keer goed insmeren wil het ophouden met ''trekken''. Een tijd geleden kwam mijn moeder thuis met een douche crème van Dove.

Op de achterkant staat ''Bij dagelijks gebruik, helpt het de schoonheid van je huid van binnenuit op te bouwen voor een mooiere huid.''


Of mijn huid er nou echt mooier van wordt? Geen idee. Maar na het douchen schreeuwt mijn huid niet meer om crème. Mijn huid is rustig en totaal niet trekkerig. Na het douchen smeer ik mijn huid nog maar één keer in. Soms sla ik het insmeren zelfs over (wel slecht eigenlijk). Naast het feit dat mijn huid niet meer trekkerig is, wordt mijn huid er ook een stuk zachter van.

Ik ben erg tevreden met deze douche crème en ik raad hem aan iedereen aan met een droge huid.

Dove Deeply Nourishing is verkrijgbaar bij de drogist.

You Might Also Like

2 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS