ITALIAN VOGUE

dinsdag, juni 12, 2012

De Vogue, die kent iedereen wel denk ik. Vogue is hét modeblad. Zelfs ons kleine Nederland heeft sinds kort haar eigen Vogue. Bij het laatste seizoen van America´s Next Top Model dat op de Nederlandse tv te zien was kon de winnende meid iets winnen bij de Italiaanse Vogue. De Italiaanse Vogue is de beste Vogue waar je maar in terecht kan komen. En ik heb hem gekocht!

Als eerst wil ik het hebben over de prijs, de Vogue is €5,00 in plaats van de €6,00 die je in Nederland betaald. De Elle kost hier ook een stukje duurder dan daar, in Italië is de Elle €3,00!

Ik baalde eerlijk gezegd wel dat de Vogue geen echte fashion cover had, erg jammer. Toch moest ik hem hebben hoor! Ik weet niet of het te zien is, maar in de  ''O'' van Vogue staat ''Italia''.

Deze Vogue draaide op health. Er staan enkele verzorging producten in en ook sport dingen. Natuurlijk staat de Vogue ook bom vol met fashion shoots en reclame voor een aantal geweldige merken. Italiaans kan ik helaas niet, dus wat er in staat? Geen idee! Toch zou ik iedereen die in Italië is aanraden om de Italian Vogue te bemachtigen ;)

Zelf ben ik nu in het bezit van de aller eerste Nederlandse Vogue en de Italian Vogue. Met het blad zelf heb ik niet echt heel veel. Ik vind het geweldig om naar al die afbeeldingen te kijken van die merken en de shoots, maar that's it! Ik heb een abonnement op de CosmoGirl! en daar kan je toch echt een stuk langer in bladeren.. Ik heb mezelf gewoon voorgenomen alleen de Vogues te kopen die ook echt iets ''betekenen''. Zo dus de eerste Nederlandse, de Italiaanse en als het kan zou ik heel graag een Koreaanse Vogue kopen!

You Might Also Like

5 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS