REVIEW; DA MILDE REINIGINGSDOEKJES

donderdag, mei 31, 2012

Deze milde reinigingsdoekjes van de DA zijn speciaal voor de droge of gevoelige huid. En dat heb ik, testen dus!


Voor een redelijk lange tijd gebruikte ik reinigingsdoekjes van Kruidvat, maar die waren eigenlijk niet zo heel fijn. Waarom ik ze zo lang gebruikte? Simpel, ik kocht meteen een voorraad, en die moest op. Mijn moeder kwam toen met deze doekjes van de DA aanzetten. Ze verpakking sprak mij meteen al aan, roze, haha. Maar dan nu de test, en die begint al bij de verpakking. Elke keer als je je gezicht schoon gemaakt hebt moet de verpakking natuurlijk weer dicht. Sommige verpakkingen blijven op het begin wel goed dichtplakken, maar daarna niet meer. Op die manier drogen de doekjes uit en verliezen ze hun reinigingskracht. Deze verpakking is gelukkig nog goed afgesloten. In elke verpakking zitten 25 doekjes.

Naast de leuke verpakking ruiken de doekjes ook heel lekker! Echt een heerlijk fijne frisse geur. Zelfs als die niet zou schoonmaken zou ik denken dat mijn gezicht frisjes is, alleen al door die lekkere geur. 

Een leuke verpakking en een lekker ruikend doekje is natuurlijk fijn, maar het moet natuurlijk ook zijn werk doen. De reinigingsdoekjes zijn heerlijk zacht op de huid, dus inderdaad geschikt voor een droge of gevoelige huid. Hij verwijdt de make-up zonder probleem, je hoeft niet te boenen. Mascara verwijderen met een doekje vind ikzelf niet echt prettig omdat het dan zo bij je oog gaat (ik pulk de mascara altijd van mijn wimpers, en ja ik weet hoe slecht het is. Ik kan het alleen niet laten!) Maar voor jullie heb ik het even getest aangezien de verpakking beweerd waterproof make-up te verwijderen. Drie maal raden, het werkt!


Ik ben erg tevreden over deze doekjes van de DA. Hij reinigt de huid goed en laat een heerlijk frisse geur achter. De doekjes zijn zacht en beschadigd je huid dus niet.

Ze zijn te koop bij DA voor €2,59,-

You Might Also Like

4 lovely comments

 1. Ik gebruik deze ook!
  Ik vind ze heel erg fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die ga ik ook eens uit proberen xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is het wel goed dat er en alcohol inzit en daarnaast ook nog parfum?
  Ik gebruik nu doekjes van de action, tot nu toe halen ze mijn makeup er echt super goed vanaf !
  Zijn wel iets minder vochtige doekjes dan de meeste andere doekjes.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS